marți, 12 octombrie 2010

Placeri nevinovate

Dupa o lunga absenta din blogosfera, revin cu un raspuns la o provocare initiata de o simpatica bloggerita care imi impartaseste pasiunea pentru frumusetea naturala. Alina, pe care o citesc pe blogul http://alinavsavin.blogspot.com/, m-a determinat sa imi restabilesc prioritatile si lucurile care ma fac fericita, cel putin pentru moment. Exercitul care consta in enumerarea primelor 10 lucruri preferate, devine cu adevarat dificil cand incepi sa iti asterni ideile pe hartie (sau pe monitor:) ) In curand, lista care ar trebui sa fie una exhaustiva, nu acopera nici macar jumatate din placerile nevinovate ale vietii. Am incercat sa trisez si sa comprim mai multe bucurii intr-o singura idee. Iata rezulatul:


1) Familia. Drumul spre casa si Craciunul.

2) Noapte alba cu prietenele la o "mica" barfa.

3) Sa ma trezesc nedumerita si nelinistita, ca apoi sa imi dau seama ca e sambata. Urmeaza o dimineata de week-end cu cafea si mailuri personale pe care le citesc in liniste si fara graba.

4) Sa conduc singura spre mare- autostrada, apus de soare si muzica preferata.

5) Ploia de vara

6) Shoppingul si revistele glossy.

7) Primavara si ciresii infloriti

8) Vara si caldura molesitoare. Sa lenevesc la soare. Vacanta

9) Sa primesc si sa fac cadouri

10) Cartile si vinul rosu.


E uimitor cat de repede le uit zilnic.

2 comentarii:

  1. Avand in vedere ca ai fost absenta,trebuia sa ai o primire frumoasa.Deci,bine ai revenit si nu mai trage chiulu.Acum te-am descoperit si mi-ar parea rau sa dispari.Simpatic rezultatul,dar nu cred ca le uiti,ci doar te faci ca le uiti.O seara frumoasa si inca o data:BINE AI REVENIT.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ma bucur nespus sa aflu ca am fost asteptata.Multumesc pentru comentariu. Promit sa nu mai lipsesc atat de mult.

    RăspundețiȘtergere