sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Inceput de drum

Cand ai prea mult timp pentru tine, iti vin idei. Incepi sa cauti pasiuni noi (a se intelege hobby) sau sa le redescoperi pe cele demult uitate, atat de "demult" incat nici nu mai stii cum erai atunci cand inca nu te grabeai. Lumea ta abia incepea sa prinda contur si crestea atat de repede incat ai fi zis ca atunci cand vei fi mare va fi neincapatoare. Surpriza insa, tu ai crescut prea repede si ai uitat de ea. Nici nu ti-ai dat seama cand ai inceput sa te simplifici si sa nu mai traiesti prin micile detalii zilnice, cu menirea lor de "cosmetizare" a rutinei.
Pentru a nu cadea intr-o ridicola prelegere despre lucruri deja spuse mult mai bine de altii dar mai ales pentru a scurta suferinta lingvistica la care este supus cititorul nevinovat, trec direct la ideea acestui spatiu tehnologizat de conversatie.
In primul rand, blogul promoveaza frumusetea homemade, a acelor creme, sapunuri sau uleiuri exclusiv pe baza de ingrediente naturale obtinute prin retete cat mai simple si originale.
In al doilea rand, acesta poate fi inceputul unui proiect comercial, o provocare pentru o piata pe care sondajele internationale o plaseaza pe un loc rusinos la capitolul igiena.
Oricum, indiferent de rezultat oricine poate formula pareri, sugestii, comentarii sau poate adresa intrebari pe aceasta tema cu promisiunea ca voi trimite un raspuns cat mai documentat.

Un comentariu:

  1. Mirela, imi pare bine sa te cunosc, chiar si electronic. Astept sa ne impartasesti cat mai multe despre deliciile corpului si spiritului. Te pup si iti doresc succes in afaceri.:)

    RăspundețiȘtergere